Sant Privat d’en Bas, a punt per a la festa major que s’allargarà fins diumenge amb el Carnaval d’Estiu i el tradicional ball de Sant Isidre

Demà divendres comença la festa major de Sant Privat que s’allargarà fins diumenge. Al llarg d’aquests dies s’han programat diverses activitats organitzades per la Comissió de Festes Puigsacalm.

Xevi Batallé, President Comissió Festes Puigsacalm: “La festa la organitza la Comissió de Festes Puigsacalm, una associació que fa molts anys que està funcionant i que a més, organitza l’Aplec de Santa Magdalena”.

La celebració començarà demà divendres amb la popular Tritllada de campanes. Tampoc faltarà el sopar popular ni la posterior obra de teatre “Aquí no paga ni déu” a la plaça del poble. El preu de l’entrada és de 3€.

Xevi Batallé, President Comissió Festes Puigsacalm “Tornem a tenir per sort un grup de veïns que han estat treballat molt fort durant tot l’any per poder preparar aquesta obra de teatre. És una feinada i, com a veí de Sant Privat, valoro molt aquesta iniciativa”.

Dissabte serà un dia solemne, amb l’audició de sardanes. El campionat de truc i un amistós partit de futbol també formaran part del programa. A les 12 de la nit, a la plaça hi haurà el Carnaval d’Estiu, amb el grup Albercocks, que fa versions de temes infantils, i Djs.

La festa s’acabarà diumenge amb audicions de sardanes i el tradicional ball de Sant Isidre.

Deixa un comentari