La Garrotxa fa un bon balanç els primers dies d’agost amb molt bona prespectiva

La ocupació turística a la comarca de la Garrotxa des de l’inici del mes d’agost i fins a la festivitat de la Mare de Déu ha estat molt positiva, segons Turisme Garrotxa, situant-se fins al 90%. La Xifra és positiva tenint en compte que des de Turisme Garrotxa es preveia una ocupació molt més
La diversitat d’esdeveniments que es fan a la comarca ha estat un dels punts que més ha influït a que l’ocupació hagi estat positiva enguany.


El total del mes d’agost es calcula que sigui del voltant del 68%. Tant a restaurants com sector turístic valoren molt positivament la primera quinzena tenint en compte que cada cop més gent reserva a darrera hora i i fan estades de menys durada d’entre 4 i 5 dies de mitjana.
L’any passat coincidint que la festivitat de la mare de Déu queia en pont es va propiciar una major ocupació arribant al 95%.
Entre gener i juny el registre d’ocupació s’ha situat fins a un 3% mes respecte al mateix període de l’any anterior afegint un pic d’ocupació més alt els mesos de Març coincidint amb Setmana Santa i el mes de juny per la marcada agenda cultural que registra la Garrotxa.
Tot i que encara falta fer el balanç de tot el període estiuenc, des de Turisme Garrotxa es treballa per intentar desestacionalitzar les estades turístiques arribant a nous mercats i a gent que faci estades d’entre setmana.