El barri de Pequín d’Olot celebra la seva festa major des d’aquest divendres i fins diumenge

El barri de Pequín d’Olot celebrarà des d’aquest divendres i fins diumenge la seva festa major, amb una desena d’activitats programades entre les quals destaca una novetat: el primer concurs de truc.


Els dies disset, divuit i dinou d’agost, el barri de Pequín d’Olot celebrarà la seva festa major, amb una desena d’activitats programades pensades per a totes les edats.

La festa començarà aquest divendres a la tarda amb la cercavila i el ball dels gegants, que recorreran els carrers del barri, acompanyats del grup de percussió Trenkabaketes. Tot seguit actuaran el grup de playback Surti com Surti.

La jornada de dissabte estarà marcada per una novetat, el primer concurs de truc, un acte en benefici d’Oncolliga que no es va poder celebrar fa uns mesos en el marc de la trobada de vehicles clàssics d’Olot, i que ara s’inclou dins el programa de les festes del barri.

Els més petits podran gaudir d’inflables i de festa de l’escuma, i per els més atrevits una sessió de zumba a càrrec de Susi Beiro. Al vespre sopar popular i ball amb el grup Pep i Maria José i Trio, amb l’elecció i proclamació de l’hereu i la pubilla del barri. De cares al diumenge hi ha programades les sardanes i ball dels gegants.

Jaume Cos, Membre Associació Veïns barri de Pequín: I tot plegat acabarà el diumenge a la tarda, amb l’audició de sardanes de la Cobla Principal de Porqueres i el ball dels gegants amb rom cremat per a tothom

Tots els actes es faran al Parc de Pequin, i en cas de pluja es traslladarien al pavelló firal.

Jaume Cos, Membre Associació Veïns barri de Pequín: Anirem absolutament condicionats pel temps, esperem que tot funcioni bé, i en cas que segueixin les pluges veurem què fem, i si no ho podem fer al pavelló firal