El CF Sant Jaume prepara la temporada a 2ª Catalana apostant fort per crear bona imatge

El Sant Jaume prepara la nova temporada en plenes formes. Tot i ser un equip jove treballen al màxim rendiment tot esperant poder esgarrapar minuts al primer equip. Els de Joan Sánchez volen reforçar la imatge per al primer partit de la temporada que es disputarà el proper 1 de setembre contra el Santa Pau.

El Sant Jaume prepara temporada apurant al màxim el seu sistema i equip per arribar en plenes formes. Els de Joan Sànchez, encaren la nova temporada seguint la línea d’esforç i segueixen apostant des de el filial per cada una de les peces de l’equip per que puguin destacar i disputar minuts amb el primer equip.

Un equip jove, carregats d’il.lusió i esperit de superació però no per això vol dir sense ambició. El tècnic treballa per perfilar cares joves per demostrar el bon ritme de treball de l’equip. I no descarten noves incorporacions.

De moment els de Sànchez ja es preparen per al proper partit de Pre-temporada d’aquest cap de setmana contra el bisbalenc i mirant ja a l’1 de setembre amb el primer partit de la temporada contra el Santa Pau

 

x