La Garrotxa recorda en silenci les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils de fa un any

La pluja no ha dissuadit aquest migdia a qui ha volgut acostar-se fins a la porta del seu ajuntament i mostrar, amb la seva presència i en silenci, el rebuig a la violència i la solidaritat amb les víctimes i les seves famílies. Es compleix un any dels atemptats terroristes perpetrats a Les Rambles de Barcelona i a Cambrils que van commocionar la societat catalana. Aquest migdia, els veïns de la Garrotxa ho han volgut recordar amb un acte senzill i emocionat davant els seus respectius consistoris.


Sota un cel ennuvolat, gris i degotant, trist com la majoria de persones que recorden els atemptats de Barcelona i Cambrils, desenes d’olotins han deixat la feina, han agafat el paraigües i s’han acostat fins davant l’Ajuntament per subscriure el missatge del manifest llegit per l’alcalde, Josep Maria Corominas, que rebutjava la violència en qualsevol de les seves formes, se solidaritzava amb les víctimes i les seves famílies, i advocava per la convivència pacífica dins la multiculturalitat.

Després de la lectura del manifesta, els concentrats han fet un minut de silenci. La pluja ha respectat l’acte fins al seu acabament, després del qual, ha fet acte de presència al Firalet d’Olot.

Deixa un comentari