L’Església vella de Castellfollit de la Roca acull sis exposicions de la 13ª Biennal Olot Fotografia

L’Esglèsia vella de Castellfollit de la Roca acull aquests dies les 6 col.leccions de 6 autors diferents dins de la 13ª Biennal Olot fotografia 2018 que se celebra del 27 de juliol al 26 d’agost.


Autors vinguts de diferents indrets del territori espanyol i també d’Olot que aporten tècniques i formes diferents.

Joan Puigdemont, Coordinador de la Biennal Olot de Fotografia: “Trobem obres de diferemts artistes que venen no només de casa nostra sino de altres punts del territori espanyol”

pels organitzadors que la biennal pugui tenir un espai com el de l’antiga Esglèsia de Castellfollit és una oportunitat única i esperen poder-hi portar més col.leccions en properes edicions

Joan Puigdemont, Coordinador de la Biennal Olot de Fotografia” la esglèsia vella de Castellfollit és un lloc unic que esperem poder seguint gaudint”

La Biennal exposa fins el proper 26 d’agost en diferents indrets prop de 50 exposicions d’artistes de llarg recorregut i també d’emergents.

A part d eles exposicions es fan activitats coimplementàries com la de realització de retrats gratuïts. taules rodones, i la fira d’autor a la plaça clarà d’Olot on els artistes podran vendres les seves obres i  que tancarà l’edició d’enguany