Un home resulta ferit greu en un accident aquest divendres al migdia a la Carretera de Santa Pau

Un home ha resultat ferit greu aquest migdia en un accident a la Carretera de Santa Pau. El succés s’ha produït a quarts d’una del migdia quan un vehicle que circulava en direcció Olot ha frenat per girar cap a la Carretera del Triai. El camió que circulava darrera seu ha frenat però la motocicleta que circulava darrera el camió no, xocant contra el camió. En el xoc el conductor de la motocicleta ha resultat ferit greu i ha estat traslladat, cap a quarts de dues del migdia, en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. En el succés s’han mobilitzat tres dotacions del SEM, entre elles l’helicòpter, dos dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Policia Municipal d’Olot i del Centre de Conservació de Carreteres.

x