Victòria còmoda (7-1) de l’UE Olot contra el CF Sant Jaume en un partit de germanor

Còmoda victòria de la Unió Esportiva Olot davant del filial, el Sant Jaume. Els de Raúl Garrido van afrontar el matx amb responsabilitat i i van saber imposar-se mostrant un bon joc des del primer minut avançant-se al marcador pocs minuts després de l’inici de la primera part. Per la seva banda els de Joan Sánchez van treballar de valent en la seva línea tot i ser un equip jove que va demostrar una bona tècnica de joc.


La Unió esportiva Olot va superat sense problemes un Sant Jaume que va estat a l’alçada en tot moment i va saber respondre al camp.

Els de Garrido es van avançar al marcador pocs minuts després de començar el partit. En el minut 8 arribava el matiner gol de l’Olot. Una jugada mestre d’Hèctor transformant un penal comès sobre Alfredo. El matx disputat al municpal del Sant Jaume ha ofert, a part d’un partit familiar i de germanor, bona técnica per part dels dos equips. El Sant Jaume ha seguit la seva línea i ha preparat a conciencia un partit contra un Olot que sabien que era equip potent.

Joan Sánchez, Entrenador CF Sant Jaume: “Sabem que l’Olot és un equip molt potent. Està competint a Segona B. La setmana que vé ja comença la competició. Crec que lo que jo he demanat als nanos s’ha vist reflectit. Molt treball, mirar de tapar els passos, seguir en la nostra línea de treball”

 

Raúl Garrido, entrenador de l’UE Olot: “Per nosaltres era un partit seriós, encara que sigui de germanor i pre-temporada, però era un partit per agafar situacions que es poden presentar en el primer partit de lliga, per tant era important”.

Una primera part del partit que estaba en mans de l’Olot, marcant el segon i tercer gol de la má de Marc Mas i el segon ja al minut 44 inspiració de Jordi Massó. Roger Barnils, el salvador del curs passat ha fet soblet de gols l’un al minut 74 i l’altre al final gairebé del partit. Un acte que demostra que no ha perdut qualitat

Roger Barnils, Jugador de l’UE Olot: “Jo crec que hem fet un bon partit. Ells també han estat molt competititus. Faran una bona temporada”.

 

Tot i la comoditat del marcador, l’Olot ha disputat el matx amb seriositat i respecte cap al rival. I segueix sense arribar l’esperat lateral…

Raúl Garrido, entrenador de l’UE Olot: “Jo desitjo que arribi ja per que som 19 en la plantilla, que tot i que tenim jugadors del filial que ens poden ajudar, és molt necessàri el lateral”.

El proper partir aquest dissabte en un triangular davant del girona juvenil i el Farners a Riudarenes

Deixa un comentari