Andrea Motis actua al Planestiueja’t en un concert benèfic

La cantant i trompetista Andrea Motis va actuar ahir a la nit a Les Planes d’Hostoles, en el marc del programa d’activitats del planestiueja’t. Prop de 400 persones van poder gaudir del concert solidari els diners del qual aniran destinats a la Fundació Albert Bosch i l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona per a la investigació de malalties infantils.

Andrea Motis va actuar ahir a la nit a Les Planes d’Hostoles dins la programació del festival d’estiu planestiueja’t, que s’està celebrant a aquest municipi garrotxí des de fa unes setmanes.

La inconfusible veu de Motis va anar acompanyada pels músics Joan Chamorro, Ignasi Terraza i Josep Travé, per interpretar un repertori de temes, entre els quals s’incloïen els del disc ‘Emotional dance’, i alguna novetat relacionada amb el seu nou projecte, on hi incorpora tocs de swing lligat a la música tradicional brasilera i música original.

Andrea Motis, cantant: “Part del repertori serà d’un disc que tenim el quartet que es diu ‘Live at casa foster’ que està gravat a Barcelona. I part serà, també, de repartori que fem habitualment que és, bàsicament, de l’últim disc, ‘Emotional dance’  i del proper disc que és música brasilera i tenim ja bastant repertori nou, i estem preparant tot de temes tradicionals brasilers i música original”

El concert, el qual hi van assistir unes 400 persones, va servir per recollir fons per a la Fundació Albert Bosch i l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, en la investigació contra les malalties infantils.

Andrea Motis, cantant: “Bé, en aquest cas fa més il·lusió en el sentit que pots cantar per una bona causa, per la reforma de la part d’oncologia infantil de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, i la veritat és que és un orgull poder participar en favor d’una causa com aquesta”

Precisament, en representació de la Fundació Albert Bosch, al concert hi va ser present Mireia Canal, que va valorar positivament que el planestiueja’t programés un concert benèfic i va explicar perquè són tant necessaris els diners.

Mireia Canal, Fundació Albert Bosch: “El que volem fer és destinar diners per a diferents projectes per poder fer tota la reforma de la Vall d’Hebron, a la planta d’oncologia”

La pròxima cita amb la música al planestiueja’t serà el proper 25 d’agost, amb l’actuació de Tomeu Penya, el qual interpretarà el seu disc recopilatori titulat ’50 cançons’.