Sant Feliu de Pallerols celebra el 34è cros d’estiu amb prop de 150 participants

Sant Feliu de Pallerols ha celebrat avui la 34a edició del cross atlètic d’estiu. Prop d’un centenar i mig de participants, separats en dinou categories, han pogut gaudir d’una matinal d’atletisme als Arbres d’en casals. El guanyador absolut masculí ha estat Jordi Rabionet, mentre que Maria Garcia ha sigut la vencedora en categoria femenina.

Sant Feliu de Pallerols ha celebrat aquest matí la 34a edició del cross d’estiu, organitzat pel Club Atletisme Pescallunes i per l’ajuntament d’aquest municipi.

El paratge dels arbres d’en Casals han matinat per rebre a 140 participants, segons dades facilitades per la organització, que han competit en dinou categories diferents, que anaven des de prebenjamí fins a veterans, amb l’objectiu de sumar punts en el rànquing comarcal. Així definia el circuit Joan Duran, organitzador del cross d’estiu de Sant Feliu i membre del Club Atletisme Pescallunes.

Joan Duran, Club Atletisme Pescallunes: “és un circuit molt planer, l’única cosa és que al final tira mig quilòmetre cap amunt, però és ombrívol, i passa per la vora del riu. I quan entren aquí, fan la ‘ziga-zaga’ i arriben a meta”

El guanyador absolut en categoria masculina ha sigut el corredor del TR Esports Parra Jordi Rabionet, que ha completat els vuit quilòmetres i set-cents metres amb poc més de vint-i-nou minuts, revalidant, d’aquesta manera, la victòria aconseguida l’any passat.

En la categoria femenina, l’atleta més ràpida en fer els cinc quilòmetres i set-cents metres ha estat Maria Garcia, que ha parat el cronòmetre en vint i tres minuts i quaranta-nou segons. L’atleta del Club Atletisme Palafrugell, especialista en marató i mitja marató, i que es troba en plena fase de preparació de cara la nova temporada, valorava així la seva actuació.

Maria Garcia, Atleta guanyadora cros d’estiu 2018: “Jo soc una corredora més de fons, de distàncies llargues, maratons i mitges maratons, però ara al començar la temporada hi ha poques carreres d’aquestes distàncies, i faig cros, que pateixes molt. Però sí, bones sensacions i bé pel fet de poder estirar una mica les cames”

El bon temps i la no excessiva calor ha permès aplegar desenes  d’aficionats. La jornada s’ha tancat amb l’entrega de premis als guanyadors i amb obsequis per a tothom.