Arrenca el festival Ésdansa amb la celebració dels primers tallers Ésdansa’t

Arrenca el Festival Ésdansa. Del 20 al 26 d’agost, Les Preses serà l’epicentre de la dansa d’arrel tradicional a Catalunya. El certamen ha obert les seves portes amb els tallers que organitza cada any per apropar el ball al públic, i que compten amb prop de 150 participants.

L’experiència de ballar és de les més enriquidores que pot gaudir qualsevol persona, ja sigui per la formació cultural que aporta, per les relacions socials que genera, o per la consciència que es guanya sobre el moviment del cos humà. El Festival Ésdansa de Les Preses ja està en marxa, i ha arrencat amb una de les seves activitats més celebrades: els tallers de dansa oberts a tothom. Enguany hi participen prop de 150 nens, joves i adults, i a cada edició que passa augmenta la gent que opta a gaudir de la formació durant tota la setmana.

Aquests dies una quinzena de companyies oferiran les seves danses als espectadors i participants de l’Ésdansa, un festival que espera tornar a reunir les més de 10.000 persones que any rere any passen per les instal·lacions del certamen a Les Preses. La venda d’entrades pels espectacles va a un bon ritme: en el cas del Dins la Ger de la companyia Folklòrica Nacional de Mongòlia, ja només queden tiquets per dissabte.