El torero olotí Abel Robles es reivindica en el seu retorn a Las Ventas signant la millor actuació

El torero olotí Abel Robles ha tornat a la monumental plaça de toros de Las Ventas de Madrid, a la novellada de temporada que es va celebrar divendres a la nit, després que ja hi va debutar l’any passat, deixant bones sensacions. En aquesta ocasió, va tornar a reivindicar-se novament signant les millors actuacions de la nit. Va torejar amb solvència dos seriosos novells de la ramaderia de Dolores Aguirre, aconseguint la volta a la plaça a la primera actuació i l’ovació del públic a la segona. Després de divendres, Abel Robles ha tornat a guanyar-se el dret de torejar a la primera plaça de braus del món. A curt termini, la seva actuació molt probablement acabarà de confirmar-lo als cartells de diverses places d’aquí a final de temporada.

x