El Workshop d’RCR Arquitectes acaba amb la presentació dels projectes que s’han treballat durant més de dues setmanes

Divendres el Workshop Internacional d’RCR Arquitectes va posar el seu punt i final després de 17 dies. Es van presentar els projectes que han treballat els alumnes durant la seva estada. En l’apartat d’arquitectura i paisatge s’han centrat en la creació d’un tanatori a la ciutat d’Olot, en fer propostes per potenciar la cinglera de Castellfollit de la Roca i en l’espai de treball de la finca de la Vila de la Vall de Bianya.

El pati de l’hospici d’Olot va acollir divendres a la tarda la presentació de les propostes dels participants als tallers del workshop d’RCR arquitectes. Durant durat 17 dies hi han ha hagut conferències de figures internacionals.

Les propostes molt vinculades amb la Garrotxa van des de com ubicar un tanatori al costat del cementiri municipal d’ Olot a com ressaltar la imatge rocosa de la població de Castellfollit de la Roca. El treball centrat en la finca de la Vila de la Vall de Bianya será exportat a una exposició  del Japó al gener del 2019. La Obra Salomé de Richard Strauss a l’espai la Lira de Ripoll va centrar el treball dels participants en el taller d’escenografia.

Al llarg de la durarda del workshop d’aquest any han desfilat personatges com el director d’escena, Paco Azorin, Richar Levene Fundador de la revista sobre arquitectura El Croquis, el director de cinema contemporàni Ivan Pintor o els fundadors de la companyia Mal Pelo Pep Ramis i Maria Muñoz.

Després de les ponències va ser el torn dels participants que van presentar els seus propis i un cop acabat es van lliurar els diplomes dels 86 participants en el taller d’arquitectura i paisatge i els 11 de fotografía audiovisual.