El president de la UE Olot, Joan Agustí, es marca reptes extraesportius com arribar als 1.500 socis o aconseguir noves millores per l’Estadi Municipal

El president de la Unió Esportiva Olot Joan Agustí va passar aquest dilluns per la Banqueta d’Olot Televisió. En l’àmbit esportiu, Agustí diu que la plantilla pot veure’s ampliada amb nous jugadors de proximitat o amb futbolistes del filial, però va ser més crític en altres àmbits.

El proper cap de setmana arrenca la lliga de Segona Divisió B, però els reptes pendents de la Unió Esportiva Olot semblen lluny de l’àmbit esportiu. Així es desprèn de les paraules del president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, que considera que el club ha d’afrontar de forma immediata diverses problemàtiques. Per una banda, Agustí creu que s’ha de remodelar el més aviat possible l’Estadi Municipal, tot i ser conscient de les elevades inversions fetes a la ciutat en infraestructures esportives els darrers anys.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “L’Estadi Municipal ha fet un gran servei, però després de 63 anys demana una remodelació per poder superar els problemes que té pels defectes constructius apareguts amb el pas del temps”.

D’altra banda, Joan Agustí demana un esforç als aficionats al futbol de la comarca perquè donin suport al projecte de l’Olot. Considera que el club ha fet una aposta forta per l’esport de proximitat, però la resposta per assolir el repte dels 1.500 socis no ha complert les expectatives de la junta fins al moment.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “La resposta, fins ara, ha estat modesta: esperem que amb els primers partits de lliga els resultats permetin fer créixer la massa social fins a l’objectiu que ens havíem marcat”.

Pel que fa al primer equip, el president olotí admet que potser falta alguna incorporació, però creu que si no arriba algun altre futbolista de proximitat es pot completar la plantilla amb jugadors del juvenil o el filial. A més, Agustí considera que el club serà més competitiu que mai.

 

Deixa un comentari