La biennal Olot Fotografia arriba als seus darrers dies de mostra amb les 47 exposicions obertes al públic

Darrers dies per gaudir de la biennal Olot Fotografia. Una de les seus de l’esdeveniment, que compta amb més d’una quarantena d’exposicions, és Can Trincheria.  S’hi pot veure l’exposició M&M, que relaciona la música amb la mort.

El vestíbul de la casa Trincheria, seu de l’Institut de Cultura d’Olot, acull fins el proper divendres l’ obra del barceloní Roberto Silvestrini, un dels participants a la biennal Olot Fotografia.

A M&M, el fotògraf uneix sobre el mateix pla dos temes que han estat relacionades al llarg de la història: La mort, sempre lligada a la condició humana, constitueix una important font d’inspiració per als compositors, que deixen la música com a llegat.

El punt de partida del projecte són un conjunt de partitures dels segles XIX i XX, trobades en unes golfes. Transformades en imatges gairebé transparents, estan presents en totes les obres, on prenen protagonisme calaveres dibuixades amb total realisme.

L’exposició es pot visitar en els horaris habituals de Can Trincheria fins aquest divendres, darrer dia de la biennal. El certamen dona a conèixer el treball de fotògrafs nacionals i internacionals en 47 seus d’Olot i Castellfollit de la Roca. Tota la programació es pot consultar al web olotfotografia.cat.

 

 

 

 

x