La final de Talent Volcànic es podrà veure aquest dimecres a les 21.00 a Olot Televisió

El públic que va assistir a l’enregistrament de la Final de Talent Volcànic 2018 ja sap qui va en ser el guanyador d’aquesta edició. Aquest dimecres a les 9 del vespre ho descobriran els espectadors d’Olot Televisió. Arriba la Final del Telent Show de la Televisió de la Garrotxa. Més enllà de conèixer-ne el guanyador, el programa és tot un espectacle que dona l’oportunitat de gaudir del gran talent dels finalistes d’enguany.

Una ballarina, una cantautora i quatre intèrprets. El talent volcànic del 2018 té noms i cognoms, els de Laia i Iván Mulà, Dani Souler, Sara García, Milena Hidalgo i Sara Oliver, els finalistes de la segona edició de Talent Volcànic. La final del talent show de la Televisió de la Garrotxa d’aquest 2018 comptarà també amb la interpretació del tema Respect per part de Laia Mulà, que casualment s’ha convertit en un homenatge a la recentment desapareguda Aretha Franklin, la Reina del Soul.
La segona edició de Talent Volcànic és tot un espectacle que es podrà presenciar al saló de casa aquest dimecres a les 9 del vespre. La final no estarà exempta de sorpreses, i és que el talent de la Garrotxa es troba fins i tot entre el jurat. La segona edició del programa d’Olot Televisió culmina la descoberta d’alguns dels talents més importants que es troben avui dia a la Garrotxa.