La Unió Esportiva Olot fa la presentació de la nova temporada amb la presència de l’alcalde

La Unió Esportiva Olot va fer aquest dilluns al matí l’acte de presentació del primer equip amb la presència de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas. A la presentació es va parlar dels objectius de cara a la nova temporada, de les millores a l’estadi i es van donar pistes sobre l’arribada d’algun nou jugador.

Aquest dilluns, a l’estadi municipal d’Olot, es va dur a terme l’acte de presentació del primer equip de futbol amb la presència de l’alcalde, Josep Maria Corominas, els jugadors i el tècnic, i la junta. El president del club, Joan Agustí, va anunciar que la nova temporada podia ser única i que podia passar de tot, si l’equip hi posava compromís.

L’entrenador Raúl Garrido va agrair la presència de l’alcalde i va afirmar que ho farien el millor possible. Per la seva banda, Josep Maria Coromines va animar a la plantilla i va demanar un desig: que l’equip es classifiqui per jugar la promoció d’ascens a la segona divisió A. Corominas també va explicar el que suposa per l’ajuntament i per la ciutat tenir un equip com la Unió Esportiva Olot.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Representa moltíssim. Representa que el nom de la ciutat es veu pràcticament per tot l’estat espanyol, on s’h’hi veu el caràcter. I , part, el que deia ara amb els jugadros, veure el camp ple cada setmana.”

L’alcalde d’Olot va lamentar que des de l’ajuntament no s’hagués pogut fer més pel que fa a les millores a l’estadi municipal, i espera que el projecte de millora de la tribuna i les graderies es materialitzi ben aviat.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Només em sap greu que des de l’ajuntament no hàgim set capaços d’avançar més en el que són les instal·lacions esportives.”

En aquesta mateixa línia el president de la Unió Esportiva Olot va explicar a Olot Televisió que esperen l’arribada de fons econòmics per part de la federació. Pel que fa a l’espera de nous fitxatges, el president va deixar entreveure la possibilitat d’incorporar un nou defensa.

L’equip ja s’entrena pel primer partit de la lliga, que jugarà aquest diumenge a casa contra el Cornellà.