L’olotí Xavier Porras aconsegueix el bronze en salt de llargada a l’europeu paralímpic de Berlín

L’atleta paralímpic olotí Xavi Porras ha obtingut la medalla de bronze en salt de llargada T11, a l’europeu paralímpic disputat a Berlín. En el quart intent, Porras va saltar 6,09 metres i es va situar en segona posició, però en l’últim intent el francès Ronan Pallier va fer 6,16, aconseguint la medalla de plata. El campió va ser un altre català, el reusenc Gerard Descarrega, qui va fer el rècord del campionat en el segon intent, 6,33 metres, i va tornar-lo a superar en el tercer salt, arribant a 6,37 metres. El tercer català que participava a la prova, Martín Parejo, va ser cinquè. FI DVC Per la seva banda, la badalonina Melany Bergés va ser primera de la sèrie de 100 metres T12 i es va classificar per a la final, que es disputa aquesta tarda.