La Festa Major de Mieres comença aquest divendres amb la Nit de Playback

Mieres celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Enguany s’han programat  una quinzena d’activitats entre les que destaquen la Nit de Playback amb les actuacions dels veïns i es la recuperació l’obra del grup local de teatre.

Queden poc més de 48 hores perquè Mires doni el tret de sortida a las Festa Major 2018. Ho faran amb el pregó i la tercera edició de la Nit de Playback, un dels actes més nous però que compta amb una major participació.

Marta Sasanedas, Regidora de Cultura Aj. Mieres: “És un dels dies que més gent tenim a la festa perquè hi actuen tant els nens com adults com gent gran del poble i és molt atractiu”

Enric Domenech, alcalde de Mieres: “Es nota que és el tercer any, en el sentit que el primer any potser sí que hi havia molta por a actuar, però al veure que altre gent ho fa, cada cop ens és més fàcil que la gent participi i ja hi actua la majoria de gent del poble”

Per participar a la nit de playback s’ha demanat als veïns i grups participants que s’apuntessin. Tot i així si hi ha veïns que volen actuar de forma espontània, també ho podran fer. La festa continuarà dissabte al matí amb la bicicletada popular i a partir de les cinc de la tarda amb jocs populars i mercat d’artesania i productes locals. No hi faltarà el concurs d’allioli ni el sopar popular al vespre.

Diumenge serà el dia més solemne amb l’ofici i la missa cantada i l’audició de sardanes. El dia finalitzarà amb l’espectacle ‘Xarrups de Teatre’ a càrrec del grup de teatre de Mieres que tornen a actuar a la festa després de tres anys de descans.

El llarg del cap de setmana també es podrà visitar la tradicional exposició de fotos, realitzada amb instantànies dels veïns i es faran dues jornades de portes obertes a Can Musquera perquè els mierencs i mierenques puguin veure com és l’edifici abans d’iniciar el procés participatiu per definir-ne els usos.

La festa finalitzarà dilluns a la tarda amb ball a càrrec de Brunzit i xocolatada. La programació completa de la Festa Major de Mieres es pot consultar a la pàgina web de l’ajuntament.

Deixa un comentari