Roger Vidal serà homenatjat aquest diumenge en el partit de la UE Olot contra el Cornellà

El futbolista de la Unió Esportiva Olot, Roger Vidal, ha decidit posar punt i final a la seva etapa com a futbolista. El migcampista tanca una etapa de nou anys el club, amb la consecució dels dos ascensos a la segona divisió B. Des d’avui el futbolista garrotxí serà un nou membre de la direcció de la Fundació Unió Esportiva Olot.

Roger Vidal ha posat punt i final a la seva trajectòria com a futbolista. El migcampista penja les botes al seu club de tota la vida: la Unió Esportiva Olot, i després d’haver-hi jugat 291 partits i d’haver aconseguit cinc ascensos durant les nou temporades que hi ha jugat.
Després d’anunciar per les xarxes socials que es retirava, aquest dimecres al matí ho va anunciar públicament en una roda de premsa a l’estadi municipal. Jugadors, tècnics i ex companys hi van ser presents, i el president del club, Joan Agustí, va agrair la feina feta durant aquests anys. Roger Vidal es va mostrar emocionat durant els parlaments.

Roger Vidal: Ex-jugador UE Olot: ” És una sorpresa i honor que estigueu tots aqui. Jugadors de plantilla amb qui hem compartit aquests darrers anys. un anys exitosos”.

El ja ex futbolista, de trenta quatre anys, va deixar el Girona quan jugava a Tercera per ajudar a l’Olot en uns moments difícils. Però el premi li va arribar amb la consecució del títol de tercera divisió i l’ascens a la Segona divisió B en aquell recordat partit contra l’Arandina. Després va jugar al Figueres, fins que fa dues temporades va aconseguir un altre títol de tercera i un altre ascens.
El president del club, Joan Agustí, va agrair al jugador com de bé ha representat els valors del club i va anunciar per aquest diumenge el seu partit d’homenatge.

Joan Agustí: President UE Olot: ” Son coses que s’han de fer i etapes que s’acaben i ho fem contra el Cornellà en el primer partit de lliga”.

Agustí també va explicar que, un cop retirat, Roger Vidal serà un nou membre de la direcció de la Fundació Unió Esportiva Olot.