El Quartet de Bianya i el Cançoner de la Garrotxa, protagonistes del Jazz a la fresca de la Vall de Bianya

Divendres a la nit els paratges de l’Esglèsia de Santa Margarida de Bianya serà el punt de trobada de la nit de jazz a la fresca. Enguany el grup Quartet de Bianya tornarà a ser el cap de cartell de la jornada acompanyats aquesta any pel cançoner de la garrotxa Angel Girona i Marc Busquets. La cita serà a dos quarts de deu del vespre.

La Vall de Bianya acollirà aquest divendres una nova edició del Jazz a la fresca. Els paratges de l’Església de Santa Margarida de Bianya tornaran a ser de nou l’escenari on el jazz n’és el protagonista.

La formació garrotxina Quartet de Bianya, habitual de l’esdeveniment, actuarà de nou en primer lloc. La seva participació en l’acte és el més esperat de la temporada per al grup.

Lluís Casas, membre del Quartet de Bianya, “Senzillament ens trobem com a casa i estem molt agraïts a l’Ajuntament de la Vall de Bianya. I sempre que ens hi vulguin estarem encantats de participar-hi”.

El grup Quartet de Bianya, especialitzat en música jazz tornarà a sorprendre al públic que assisteixi amb temes desconeguts.

Jordi Marguí, membre del Quartet de Bianya, “intentem fer un tipus de musica que és desconeguda. Busquem sorprendre al públic amb temes més desconeguts o potser no tant estàndards”.

El cartell de la nit es completarà amb el cançoner de la Garrotxa, Àngel Girona i Marc Busquets. La nit de jazz a la fresca pretén acostar un any més aquest tipus de música a tots els públics. La bona acollida entre el públic consolida la nit de jazz com una de les activitats més destacades del municipi