Les entitats sobiranistes de la Garrotxa tornaran a vendre tiquets per anar en bus a Barcelona per la diada de l’11 de Setembre

L’ANC i Òmnium tornaran a vendre tiquets per als garrotxins que vulguin desplacar-se en autobús a la manifestació de la diada de l’11 de setembre a Barcelona. En un principi van limitar la venda al mes de juliol per poder treballar amb més previsió, però creuen que encara hi pot haver més gent interessada.

Enguany les entitats sobiranistes han volgut planificar amb temps la participació garrotxina a la tradicional mobilització independentista de la diada de l’11 de setembre. Amb l’objectiu de contactar amb previsió amb les empreses de transport per la reserva dels vehicles, van optar per iniciar la venda de tiquets per a fer el desplaçament en bus al mes de juliol. La setmana vinent, aquells que encara no tinguin el seu tiquet tenen una nova oportunitat per adquirir-lo.

Josep Ferrés – Coordinador ANC Olot : “Pràcticament cada any demanem tothom que s’apunti al juliol. El cert és que amb l’inici de vacances d’estiu anem tots a última hora. Per això hem decidit que el 28, 29 i 30  d’agost de 6 a 8 del vespre tornarem a vendre tiquets a la seu d’Òmnium”.

Amb una trentena, la Garrotxa és per ara la comarca de la demarcació amb més autobusos confirmats. Aproximadament la meitat sortiran d’Olot, i la resta d’altres poblacions com la Vall de Bianya, Sant Joan, Santa Pau, Argelaguer, Besalú o les Preses.

El coordinador de l’ANC d’Olot espera que la gent aprofiti aquests últims dies per afegir-se a la manifestació i destaca la importància que l’independentisme s’uneixi una vegada més.

Josep Ferrés – Coordinador ANC Olot: “primer de tot dir que és important que un any més anem tots junts a Barcelona a demostrar que l’ independentisme està viu per que els nostres adversaris ens contaran i res els faria més contents que veure que falta gent”.

La mobilització de l’11 de setembre consistirà en una gran concentració al llarg de l’Avinguda  Diagonal de la capital catalana, i una ona sonora que s’iniciarà a les 17.14.