La XIII Biennal Olot Fotografia arriba a la recta final amb el nom de les dues mostres guanyadores

La 13ª edició de la Biennal Olot Fotografia arriba a la seva recta final aquest cap de setmana. Abans però s’han fet públic els guanyadors d’entre les més de 50 exposicions presents al certament. Ramsés Rodríguez amb una exposició sobre el nudisme o Javier de Reparaz amb uns processos de carbó transportat sobre vidre han estat els elegits pel jurat. L’organització valora molt positivament el desenvolupament de la cita d’enguany.

Una vista de voyeur en platges nudistes i uns processos de carbó transportat sobre vidre. Aquests dues exposicions son les guanyadores de la 13ª Biennal Olot Fotografia que se celebra fins al diumenge 26 d’agost.

Els autors premiats són el Barceloní Ramsés Rodríguez amb l’exposició “Cancaneo” exposada al Bar Racó de la Font d’Olot i el basc procedent de Vitoria-Gasteiz Javier de Reparaz.

Des de la Organització es fa un balanç molt positiu del desenvolupament de la Biennal d’aquest any que continua en creixement i el poder donar a conèixer el talent jove any rere any:

Joan Puigdemont, Coordinador de la Biennal Olot Fotografia: “cada cop anem creixent més. Som un col.lectiu petit però movem molta gent que ve de tot arreu. La Biennal ja està consolidat i esperem poder seguir fent-ne més edicions”.

La Fórmula que es porta a terme per a l’elecció de les exposicions guanyadores torna a ser també un punt a valorar de forma positiva.

Joan Puigdemont, Coordinador de la Biennal Olot Fotografia: “la fórmula d’escollir el guanyador a través d’un jurat, és una bona fórmula. El Jurat està molt vinculat al món fotografic. Persones que tenen un criteri clar”.

La programació de la 13ª Biennal Olot Fotografia continuarà aquest cap de setmana dissabte durant to el dia amb la Fira d’Autor i diumenge clourà l’esdeveniment la sessió de retrats nus i el tradicional esmorzar inclós.

x