Diumenge s’acaba el termini d’inscripcions a les 12 hores de Vòlei Platja a la muntanya d’Olot

Fins aquest diumenge es poden fer per internet les inscripcions a les 12 hores de vòlei platja a la muntanya. L’activitat, organitzada pel Club Vòlei Olot, modifica aquest 2018 les normes i demana que tots els equips siguin mixtes.

És un dels esdeveniments esportius de l’estiu olotí, i molts garrotxins hi han jugat algun partit per passar una bona estona amb els amics. Són les 12 hores de vòlei platja a la muntanya del Club Vòlei Olot, una activitat que enguany suma 26 edicions, i que persegueix divulgar l’esport a tothom d’una forma divertida. Tot i que respecta les normes bàsiques del vòlei, la intenció principal és que el proper 1 de setembre sigui la gran festa de la disciplina a la ciutat.

Marc Busquets, director tècnic de les 12 hores de Vòlei Platja a la Muntanya: “El nostre objectiu és que tothom s’ho passi bé tot jugant a vòlei. No volem ser molt estrictes amb les normes tret de respectar les principals, com l’impediment de blocar una pilota en un servei”.

Les inscripcions es poden fer pel web del Club Vòlei Olot o el seu instagram fins aquest diumenge 26 d’agost, i tenen un cost de 15 euros per jugador. Una de les novetats d’aquesta edició és que tots els equips han de ser mixtes.

També hi ha una categoria pels més joves de 12 anys, oberta a qui vulgui, i durant la jornada es viurà un concurs d’habilitats amb premis. Com no pot faltar a les 12 hores de Vòlei Platja a la Muntanya, també hi haurà música i festa per a tothom, per passar un fantàstic dia amb el vòlei com a element protagonista.

x