El Mallol a punt per a la festa major aquest cap de setmana amb l’actuació gratuïta dels Pot Petit

El Mallol està de festa des d’aquest divendres i fins diumenge. La comissió de festes ha preparat des de fa mesos un munt d’activitats pensant en totes les franges d’edat. En el programa d’actes hi destaca sobretot l’actuació gratuïta diumenge a la tarda del grup infantil El Pot Petit o una guerra de Dj’s.

La Vila del Mallol celebra des d’aquest divendres i fins el diumenge la seva festa major. Per a l’ocasió s’ha preparat un programa farcit d’actes per a tots els gustos i totes les franges d’edat.

La festa començarà aplegant a tots els veïns al barri de les olletes per al sopar popular que enguany arriba a la seva 10ª edició. Abans però a un quart de nou el tret de sortida dels actes serà la repicada de campanes.

La comissió de Festes formada per un nombrós grup de voluntaris treballa des de fa mesos en la confecció de la programació de la Festa i es divideixen la feina per arribar a cada un dels actes.

Pol Sansa, Comissió Festes de El Mallol: “es van fent reunions amb la gent al llarg de l’any peròtenim la sort de ser una de les comissions de festa més nombrosa de la vall que això ajuda molt”.

Eva Vilanova, Comissió Festes de El Mallol: “som un grup nombrós de persones i els que ja tenen nens ens organitzem per que vagin a les activitats de dia i tarda i la resta ens quedem a les activitats més de nit i matinada”.

Dissabte des de mitja tarda hi haurà diversitat d’actes com el Campionat de Truc al centre cultural Verge de les Olletes o el concurs de coques casolanes que es podran degustar un cop acabada la competició. El Futbol també serà present amb el torneig de futbol de la vall entre el Sant Privat, el Joanetes i el Sant Esteve d’en Bas.

A la nit s’ha programat una guerra de dj’s on els assistents podran valorar la seva actuació fins la sortida del sol.

I Diumenge serà el dia més solemne amb la missa en honor a Sant Bartomeu acompanyats de la Cobla Vila de la Jonquera i a la tarda l’esperada animació infantil dels Pot Petit una actuació gratuïta que pretén animar la tarda de la festa major i que farà ballar a petits i grans

Eva Vilanova, Comissió Festes de El Mallol: “buscàvem un grup que portes foça audiència a la tarda del diumenge i aprofitarem per oferir també un servei de bar i passejades en poni”.

La cobla Vila de la Jonquera tancarà els actes festius amb la audició de sardanes just després de l’actuació de la bruixa de la vila del Mallol i la xaranga del poble

 

x