La UE Olot comença la lliga aquest diumenge a casa contra el Cornellà

La Unió Esportiva Olot encetarà el campionat de lliga aquest cap de setmana contra el Cornellà, en un partit que servirà per homenatjar al ja exfutbolista Roger Vidal. A la roda de premsa prèvia al partit Garrido va marcar els objectius per la nova temporada a la Segona divisió B.

La Unió Esportiva Olot estrenarà el campionat de lliga a casa, aquest diumenge a les sis de la tarda contra el Cornellà, en un partit que servirà per homenatjar al ja retirat Roger Vidal.
El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, va advertir en roda de premsa que l’equip ha de fer les coses molt ben fetes si vol tenir opcions de guanyar el Cornellà.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Hem de fer molt bé les coses, gairebé perfectes, per mirar de guanyar el partit perquè si no, no tindrem opcions,”

L’objectiu del tècnic valencià per aquesta temporada és aconseguir la permanència, i sobretot seguir en la mateixa que en la segona volta de l’any passat. Garrido també va insistir que és important saber quina és la realitat del club i no crear falses esperances.

Raúl Garrido:“Hem de ser conscients d’on estem i només fent-ho molt bé com en la segona volta de l’any passat tindrem opcions de continuar un any més a la categoria, i després ja veurem,”

En aquesta mateixa línia, l’entrenador de la UE Olot va voler remarcar el nivell del grup tercer de la segona divisió B, després de la redistribució feta en saber els equips que van pujar i baixar la temporada passada, i remarcava el poder econòmic d’algun equips filials.

Raúl Garrido: “El veig molt fort igualment. És veritat que el grup ha perdut equips molt grans com el Mallorca i l’Elx, però ens venen filials, com Espanyol B i Barça B, amb molt poder econòmic i mol talent”.

Pel que fa a l’estil de joc i la composició de l’equip, Garrido va explicar que esperen l’arribada d’una nova incorporació en defensa. Quant el joc, el tècnic va explicar que durant tota la pretemporada han estat intercalant la línia de tres i la línia de quatre, per poder-les utilitzar en qualsevol partit de la lliga quan els hi convingui.

Raúl Garrido: “L’equip li falta només un jugador que espera competir amb Pep al lateral esquerra, en cas que juguem en línia de quatre”.

Els divuit jugadors del primer equip són els que conformen la convocatòria i només comptaran amb la baixa de Cosme, que ja es troba en la fase final de la seva recuperació.

x