El Quartet de Bianya eclipsa la nit del Jazz a la fresca de la Vall de Bianya

La Vall de Bianya va poder celebrar tal i com estava previst divendres al vespre la jornada de Jazz a la fresca. L’acte que està totalment consolidat en l’agenda d’activitats d’estiu, es va traslladar a dins del centre cívic de l’Hostalnou per la previsió de pluges per a la nit. L’assistència va ser un èxit amb l’actuació dels Quartet de Bianya com a caps de cartell.

Tot i l’avís de pluges per divendres al vespre, la Vall de Bianya va acollir una nova edició del Jazz a la Fresca. L’acte que en un primer moment i com cada any s’havia de realitzar als paratges de l’Església de Santa Margarida de Bianya es va poder realitzar dins del centre cívic de l’Hostalnou tot i que la pluja no va fer acte de presència durant l’esdeveniment i va tornat a aplegar a un nombrós públic que va disfrutar de l’actuació del Quartet de Bianya cap de cartell amb acompanyament del cançoner de la Garrotxa, Àngel Girona i Marc Busquets.

Un dels primers temes, el Summer Time va ser dedicat a tres veïns de la Garrotxa als quals se’ls ha volgut homenatjar i tenir en el record pel seu traspàs.

El Jazz a la fresca és ja un acte consolidat en l’agenda d’activitats estiuenques de la Vall de Bianya i consolida l’oferta musical d’aquest tipus a la Garrotxa. La bona acollida per part del públic edició rere edició en fa viable la seva futura continuïtat