Sant Feliu de Pallerols acull la segona edició d’Art entre llunes i volcans, A sol i serena

Sant Feliu de Pallerols acull la segons edició d’ Art entre llunes i volcans, A Sol i Serena, que ha estat inaugurada aquest cap dE setmana. Des del passat 25 agost i fins el 16 de setembre els garrotxins podran gaudir d‘aquesta exposició oberta.

Durant la inauguració es va fer la presentació del projecte, que s’ha concebut en només 26 dies, i una xerrada col•loqui amb sota el títol “Es mouen les plantes”. A més a més, tots els assistents van poder conèixer de primera mà les 19 instal•lacions que conformen l’exposició.

Julia Rubio, artista i impulsora d’Art entre llunes i volcans: Molt interessant la segona edició, perquè dediquem una part moltimportant als sons, veurem nous artistes del poble i gent creativa que s’ha incomporat.

Aquesta segons edició ha estat possible gràcies a la feina de més de 200 persones, totes veïnes del poble, això sí amb la participació de totes les edats. Des de les escoles infantils fins el casal d’avis ha posat el seu granet d sorra per treballar i crear l’exposició.

Julia Rubio, artista i impulsora d’Art entre llunes i volcans: El més important d’aquets projecte és el seu caràcter col•laboratiu. Ha participat tot el poble, des dels més petits als més grans.

Durant les tres setmanes hi ha programades activitats cada dia, per conèixer l’entorn i anar transformant l’exposició. Així doncs, la mateixa exposició evoluciona al llarg dels dies, i per tant, no és estàtica.

Deixa un comentari