La Unió Esportiva Olot empata a casa contra la UE Cornellà (1-1) en un partit que ha servit per acomiadar Roger Vidal

L’Olot ha arrencat la lliga de Segona B sumant un punt davant la seva afició, després d’empatar contra el Cornellà. Marc Mas va fer el gol de la igualada després que els visitants s’avancessin al marcador. Abans de jugar el partit, Roger Vidal es va acomiadar de l’afició, amb un petit homenatge en reconeixement als seus anys al club.

Primera jornada disputada del grup tercer de la Segona Divisió B i primer punt sumat per la Unió Esportiva Olot. Els de Raúl Garrido van deixar bones sensacions en l’enfrontament inaugural de la lliga contra el Cornellà, però no es van poder endur la victòria, tot i gaudir de les millors oportunitats. Però va ser l’equip del Baix Llobregat qui es avançar al marcador, ja al segon temps i en una de les poques ocasions que van tenir els visitants entre els tres pals: al minut 51, Goldar va rematar de cap una bona centrada a pilota aturada, posant-la lluny de l’abast de Ginard. Els olotins van donar un pas endavant, buscant un empat que es mereixien: Nierga va enviar una pilota al travesser, i al minut 78 Marc Mas va fer l’empat, amb una rematada al primer pal després d’una centrada amb rosca de Guzmán. Amb l’1 a 1 es va arribar al final dels 90 minuts.

Abans d’iniciar el partit, Roger Vidal va ser homenatjat per la Unió Esportiva Olot. El de Castellfollit va rebre l’aplaudiment de l’afició present a l’Estadi Municipal.