El Fluvià acull una nova edició de la Travessia Tossols Basil d’Olot amb rècord de participació

Aquest diumenge el riu Fluvià va tornar a acollir la ja tradicional Travessia Tossols Basil que enguany arribava a la 65ª edició. Un any més la participació es va superar de llarg amb més de 150 nedadors i nedadores classificats. El temps va acompanyar durant tota la jornada. Tot i que l’aigua estava un pèl freda, a uns 13 graus, els valents s’hi van llençar.

La classificació en veterans, màster sèniors i màsters va proclamar campió David Pavón en masculí i Sabina León en femení.

En la travessia menor en femení Núria Marguí va fer-se amb el primer lloc, mentre que en categoria maculina ho feia Alejandro Fechini. En la popular, la victòria va ser per Núria Grifeu, i Pol Casdellà. Pel que fa a la 23ª travessia en distància llarga, Alberto Garcia en Masculí i Laura Santaularia es van classificar en masculí i femení respectivament

Una edició més la prova va ser cronometrada digitalment amb la utilització dels xips en forma de braçalet, fet ha permès agilitzar els controls de temps.

La Tossols Basil d’aquest any ha comptat amb un missatge reivindicatiu per exigir l’alliberament dels polítics presos arran del procés viscut a Catalunya. Per això un grup de participants de la prova han travessat el Fluvià amb unes lletres que exigien en forma de mural la paraula Llibertat.

 

x