Olot celebra un acte de reconeixement als joves amb millors notes d’accés a la universitat

A les portes del nou curs, la ciutat d’Olot ha volgut reconèixer l’esforç dels nois i noies que han tret les millors qualificacions d’accés a la universitat, dels quatre centres de la Garrotxa on s’imparteix batxillerat. Van ser els protagonistes d’un acte al Saló de Sessions del consistori. No va poder-hi assistir la millor nota de selectivitat de la Garrotxa, Martina Cots.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Olot el reconeixement als alumnes amb millor nota d’accés a la universitat, dels 4 centres d’Olot que imparteixen batxillerat.
Un acte que ha estat acompanyat d’avis, pares, mares germans i amics, que han volgut acompanyar els vuit joves en el dia del seu reconeixement com a estudiants.

Mallol Codony i Zhongkai Dai del Montsacopa, Martina Cots i Laia Danés del Bosc de la Coma, Ferran Delgà i Elena Rubió del Garrotxa i Martina Fernández i Sara Garcia de l’Escola d’art i superior de disseny; han estat els estudiants que han rebut la distinció per haver obtingut les millors notes d’accés a la universitat en el curs 2017-2018 del seus respectius centres.

El Saló de Sessions de l’ajuntament es va omplir per reconèixer i atorgar la distinció dels estudiants, que van poder signar el Llibre d’Honor de la Ciutat i van rebre, de mans del Director de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, Pep Compte, i del regidor d’educació JOSEP BERGA i VAYREDA, una insígnia en forma d’ala d’Olot.