Abel Alba i Roger Capdevila representaran l’Olot Racing Team a l’Uni Raid 2019

Abel Alba i Roger Capdevila seran els pilots que representaran l’Olot Racing Team a l’Uni Raid 2019. L’Uni Raid és una cursa solidaria on hi participen estudiants, que transcorre pel desert marroquí, amb l’objectiu d’ajudar a les persones que més ho necessiten. La prova començarà a finals de febrer i durarà una setmana.

Una cursa sobre aigua… de vegades neu… i sobretot sorra, molta sorra, així és l’Uni Raid, la cursa per estudiants que té com a objectiu ajudar a persones necessitades per mitjà d’un cotxe de més vint anys i amb el repte de portar trenta quilos de material humanitari al desert del Marroc i voltants. Per l’Olot Racing Team serà la seva tercera participació, i ho farà amb dos nous pilots olotins: Abel Alba i Roger Capdevila, dos debutants amb moltes ganes que esperen divertir-se, ajudar i aprendre molt.

Roger Capdevila, pilot Olot Racing Team: “Jo crec que encara no en som realment conscients del què serà, però esperem passar-ho molt bé i aconseguir l’objectiu, la vessant solidària, a més de viure l’experiència.

El cotxe que utilitzarà l’equip olotí serà el mateix amb el que David Alba, ex corredor de l’Olot Racing Team i actual membre de la organització de l’Uni Raid, va participar en edicions passades.

Abel Alba, pilot Olot Racing Team: “El cotxe que hem escollit és el Peugetot 205, amb el qual ja hi havia corregut el meu germà en altre edicions i no li va donar cap problema de fiabilitat. A l’hora de buscar un cotxe necessites que et doni confiança i que el puguis preparar mínimament, com per exemple alçar-lo. I com que ja el teníem preparat vam creure que era el més adient”.

De fet, va ser el mateix David Alba qui va animar als dos corredors a participar en aquest projecte, i l’Abel i en Roger no s’han pensat dues vegades, amb els divuit anys acabats de complir i el carnet de conduir a la butxaca participaran en una aventura que esperen que sigui inoblidable. La cursa es celebrarà del 23 de febrer al 3 de març de l’any que ve.