Roger Vidal s’acomiada de l’afició davant un miler d’espectadors després de penjar les botes

Roger Vidal es va acomiadar diumenge de la seva afició després de gairebé 300 partits defensant els colors de la Unió Esportiva Olot. Ara, el migcampista de Castellfollit passarà a ser directiu de la Fundació de l’entitat, i agraeix les mostres expressades per l’entorn del club.

És una de les llegendes de la Unió Esportiva Olot: Roger Vidal ha disputat 291 partits en 9 temporades amb la samarreta vermella, una trajectòria que va des de la Primera Regional fins a la Segona Divisió B. Sempre s’ha destacat al de Castellfollit com un exemple per la seva implicació i professionalitat. Tots els entrenadors l’han tingut en compte, amb més o menys minuts però sempre com una de les peces bàsiques de les plantilles olotines. Diumenge es va acomiadar del seu públic, després de setmanes rebent agraïments de tots els sectors del club.

Roger Vidal, exjugador de la Unió Esportiva Olot: “Quan la gent t’agraeix la feina feta, et dóna mostres de suport i et diu que gràcies per la meva tasca, és una cosa que et reconforta”.

El gol al camp de l’Arandina, els cinc ascensos viscuts…són moments pels quals Roger Vidal agraeix el que li ha donat el món de l’esport. Però res comparat amb el que ha retornat el jugador cap a l’Olot i el futbol.