Una nena i una mare s’intoxiquen per menjar galetes de marihuana a la Vall del Llémena

Una nena d’un any i la seva mare va ser traslladades ahir a l’Hospital Josep Trueta de Girona a causa d’una intoxicació provocada, segons tots els indicis, per una galeta de marihuana a la Vall del Llémena. Segons explica el diari El Punt Avui, la dona i la menor, residents en una casa de Sant Martí de Llémena, al Gironès, s’haurien desplaçat fins a Sant Esteve de Llémena, al terme municipal de Sant Aniol de Finestres, per demanar ajuda en notar que totes dues s’indisposaven. La menor va ser traslladada en helicòpter medicalitzat de Sant Aniol de Finestres fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona, en estat menys greu, i la seva mare va arribar-hi en una ambulància del SEM. Ahir a la nit estaven fora de perill. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per aclarir si hi ha responsabilitat penal en la intoxicació, saber la procedència de la galeta i si el consum va ser accidental.

x