Deu restaurants del Nucli Antic d’Olot es sumen a la Botiga al Carrer

Aquest cap de setmana s’estrena a Olot una nova proposta gastronòmica lligada a la celebració de la Botiga al Carrer. A més de comprar, la gent que passegi pel centre podrà provar les propostes d’una desena de bars i restaurants del nucli antic.

El proper 1 de setembre els comerciants posen el punt i final a la temporada d’estiu amb la 32a Botiga al Carrer, una de les més antigues de Catalunya. En aquesta edició no només els botiguers surten al carrer, també ho faran els restaurants. Dissabte al vespre, deu d’establiments del centre, que formen part de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran un tastet de la seva gastronomia de proximitat, en diferents parades.

Isabel Morera – Associació Hostalatge Garrotxa: ” Durant 2 hores del dia de la botiga al carrer, de 7 a 9 del vespre farem sortir al carrer també els restaurants. Serà un fet curiós que el restaurant surti al carrer com les botigues i així els ciutadans puguin degustar els tastets preparats per a l’ocasió”.

Aquesta acció, que reforça la col·laboració entre l’Associació de Comerciants i l’Associació d’Hostalatge, també ha de contribuir, segons l’Ajuntament, a visualitzar l’oferta de restauració del centre de la ciutat.

Estanis Vayreda – Regidor Promoció econòmica: “A vegades teníem la sensació que alguns dels establiments del centre no tenen prou visibilització i que molts obren els diumenges i per tant el centre és un espai on trobar una oferta gastronòmica també en caps de setmana i no només entre setmana”.

Tulipa de vedella amb ratafia, ‘gelée’ de martini amb brandada i anxoves o mousse de foie amb compota de poma són alguns dels platets que es podran tastar aquest dissabte, a un preu que oscil·la entre els tres i els cinc euros.

Deixa un comentari