El CEF Bosc de Tosca destaca la formació de totes les estructures del club i el bon ambient com les claus del seu creixement els darrers anys

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca ha celebrat 40 anys i viu un dels millors moments de la seva trajectòria: és el club amb més fitxes de futbol de la Garrotxa, i té el primer equip consolidat a la Segona Catalana. Pel club, la clau principal per reforçar l’entitat és cuidar el bon ambient generat a l’entitat.

Des de fa anys que l’Escola de Futbol Bosc de Tosca compta amb una de les bases més potents de la demarcació de Girona, essent el club més nombrós en quant a fitxes de la comarca. Fins a 23 equips diferents té l’estructura de l’entitat. Segons el Bosc de Tosca, la formació i el bon ambient són indispensables per generar aquesta dinàmica.

El club també compta amb dos filials representats per equips històrics de la Vall d’en Bas com el Sant Privat i el Joanetes, necessaris per reforçar un primer equip consolidat a la Segona Catalana i que encetarà dissabte al camp del Besalú la seva quarta temporada consecutiva a la categoria. El curs es presenta apassionant amb tres garrotxins més a la divisió, un fet positiu pel club, perquè considera que el nivell dels jugadors garrotxins augmentarà.

El Bosc de Tosca ha complert aquest 2018 quaranta anys d’existència, i un dels seus actes destacats serà la celebració del 13è Torneig de Futbol set, també conegut com a Memorial Enric Rodà de futbol base, el proper 15 de setembre.

x