‘La Fura dels Baus’ oferirà l’espectacle ‘Manes’, divendres a la plaça de braus d’Olot

La companyia de teatre ‘La Fura dels Baus’ visitarà Olot aquest divendres per representar una dels seus espectacles més icònics: ‘Manes’. La representació s’emmarca dins la primera edició del culTURA FEST.

Aquest divendres ‘La Fura dels Baus’ oferirà a Olot l’espectacle ‘Manes’. Dins el culTURA FEST, la primera edició d’una festa que ha de servir per presentar públicament l’agenda d’activitats culturals pels pròxims tres mesos a la ciutat i per gaudir dels últims dies d’estiu, just abans d’endinsar-nos a les Festes del Tura.

A dos quarts de nou, a l’arxiu comarcal, s’hi celebrarà la presentació de les activitats, i un cop a acabat arribarà el torn de ‘La Fura dels Baus’, que representarà l’espectacle ‘Manes’ a les deu de la nit a la plaça de braus, abans de tancar la nit amb dj’s i ball.

Josep Berga, regidor cultura Aj. Olot: “Tindrem la oportunitat a Olot de veure un espectacle de La Fura dels Baus,  cosa que fa molts anys que no passava, i passa molt poc sovint, poder veure una companyia tant important pel nostre país. Representarà el seu espectacle a la plaça de braus a les deu del vespre.”

‘Manes’ és un dels espectacles més coneguts de ‘La Fura dels Baus’, que es va estrenar fa vint-i-dos anys i que es caracteritza per recuperar l’essència del teatre quant a la relació entre actors i públic, i que es produeix quan aquest últim, si vol, pot també formar part de l’espectacle.

Pere Tantiñà, director ‘Manes’ De La Fura dels Baus: “Perquè això era allò basic de la fura dels baus quan vam sortir a palestra, els espectacles de llenguatge ‘forero’… el concepte que el públic està a l’escenari.”

Les es entrades es poden aconseguir per quinze euros el mateix dia de la representació o bé anticipadament per dotze euros al portal web d’Olot Cultura, l’organitzador de l’acte.