Aquest cap de setmana arrenca la lliga de futbol de Segona Catalana amb quatre equips de la Garrotxa

Arrenca la lliga de futbol del grup 1 de Segona Catalana, i la Garrotxa ja viurà de bon inici dos derbis que enfrontaran els equips de la categoria, el Besalú-Bosc de Tosca i el Sant Jaume-Santa Pau. Olot Televisió farà un seguiment especial de tots els partits d’aquests equips al llarg de l’any, en la temporada amb més clubs garrotxins a la categoria.

El futbol comença a centrar l’activitat esportiva de la Garrotxa, i el curs 2018/2019 es viurà amb una atenció destacada a la Segona Catalana; mai hi havia hagut quatre equips de la comarca a la categoria, i el curs s’iinicia el curs amb dos plats forts: dissabte, s’enfrontaran a les cinc de la tarda el Besalú-Bosc de Tosca, i a les sis de la tarda tindrà lloc el Sant Jaume de Llierca-Santa Pau. Dos derbis per arrencar una competició històrica, i que es seguirà de ben a prop des d’Olot Televisió.

Roger Santaló, Periodista d’Olot Televisió: “està clar que aquest curs de Segona Catalana serà un dels fets esportius destacats de tota la temporada a la Garrotxa. Per això Olot Televisió hi ha de ser per seguir-la amb tota la proximitat possible i per aquest motiu farem diferents reportatges i farem un seguiment especial des de Informatius a la Banqueta d’Olot Televisió”.

Durant la temporada, la Televisió de la Garrotxa cobrirà els dotze derbis que hi ha en el calendari, i en farà un resum especial per Les Notícies i el programa esportiu La Banqueta, parlant amb alguns dels seus protagonistes. A més, emetrà de forma sencera quatre d’aquests partits. Pel que fa a la resta de categories, la lliga també comença a les categories de Tercera i Quarta Catalana, amb la participació de tretze equips més de la Garrotxa.

 

Deixa un comentari