Tortellà aposta per productors locals i de km 0 per quart any a la Fira de la cervesa artesana

La cervesa artesana serà la protagonista de la 4ª edició de la Fira que es dedica a aquest producte a Tortellà aquest dissabte. La diada comptarà amb productors de cervesa de la zona i de km. 0 de les comarques gironines. Durant tot el dia hi haurà a més food trucks per ajudar a agafar forces d’una diada carregada d’actes.

 Dissabte el municipi de Tortellà celebrarà de nou la fira de la Cervesa Artesana. Enguany ja és la 4ª edició i demostra que ja és una fira consolidada.

La fira comptarà amb una selecció de productors artesans alguns del poble i d’altres de km. 0 de les comarques gironines Aquest any i des de fa un parell d’edicions s’ha anat avançant la data de celebració per motius meteorològics.

Mireia Canal, Regidora Cultura Aj. Tortellà: “cada vegada ens plovia a l’hora de fer la fira així que vam decidir adaptar-la a la meteorologia”

De bon matí es farà la 3ª trobada gegantera per arrencar la jornada amb una cercavila. Una novetat es que l’edició d’aquest any s’obre a colles de gegants d’altres zones properes com l’Alt Empordà.

Mireia Canal, Regidora Cultura Aj. Tortellà: “No s’havia fet mai al poble i fins ara apostavem per colles locals i de proximitat i ara ens hem obert a d’altres punts de les comarques gironines”

Els amants de l’all i oli no es poden perdre el 4t concurs d’aquest producte que es farà a 2/4 d’1 del migdia i que é sun dels altres atractius de la fira. Durant tot el dia i per agafar forces hi haurà food trucks a la plaça del mercat.

Els nens també tindran la seva cita a la festa amb un conjunt de jocs inflables acompanyat de música en viu a càrrec dels grup Sotrac que van editar el seu primer disc l’any passat i eñs Fountdation un grup del poble que versiona música dels 70 i 80 amb estil funk.