Miquel Buch, conseller d’Interior, a Olot: “hi ha persones que han aprofitat el tema dels llaços per crear un estat de crispació”

El Conseller d’Interior de las Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha visitat Olot aquesta tarda de divendres per assitir a la Junta de Seguretat Local que ha tingut lloc en dependències de l’Ajuntament. A la reunió hi han assistit els membres dels cossos policials així com també el regidor de seguretat Josep Gelis. El Conseller d’Interior, Miquel Buch, ha fet una valoració de la polèmica sobre els llaços grosc. Buch ha defensat la llibertat d’expressió i ha demanat als diferents actors polítics que no aprofitin el tema dels llaços per atiar la violència i treure’n rèdit electoral.

Miquel Buch, Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya: “Hi ha hagut casos a Catalunya que de persones que han aprofitat aquest tema per crear un estat de crispació que crec no és la realitat, però que si que han aprofitat aquest missatge polític per treure’n rèdit polític electoral. I lamentem que hi hagi grups polítics i persones que usin aquesta fórmula”

El Conseller d’Interior ha evidenciat que hi ha casos de gent que actua amb violència pels carrers a Catalunya i ha demanat serenitat a la ciutadania

Miquel Buch, Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya: Hi ha grups de persones que treuen llaços grocs que si tenen actitud violenta. En cas que hi hagi qualsevol discrepància demanem que no s’arribi a cap discussió. Que es truqui als Mossos D’Esquadra o als Cossos de Seguretat que estan per protegir a tots els catalans i catalanes.

En quant a la polèmia Pancarta del 17A que es va penjar en una balconada, Buch ha reiterat que la decisió es va prendre des de la conselleria però tot tenint en compte els motius de seguretat

Miquel Buch, Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya: “Quan es va rebre l’avís a la Conselleria que els diferents cossos policias que estaven a Plaça Catalunya havien acordat retirar la pancarta, es va valorar si la pancarta entranyava cap perill i en veure que no hi havia cap mena de perill es va decidir no retirar”

El Conseller ha acabat recordant que Catalunya i Olot son espais segurs

 

Deixa un comentari