El Portaveu de JuntsxCat Eduard Pujol defensa des de la Garrotxa la llibertat a l’espai públic en la polèmica pels llaços grocs

El Portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha refermat des de la Garrotxa la posició del seu partit respecte el debat dels llaços grocs. Pujol creu que es tracta d’una qüestió de llibertat i que l’espai públic no pot ser neutre tal com demanen els partits no independentistes. En aquest sentit ha criticat que uns es dediquin a construir i els altres a destruir.

El Portaveu de Junts per Catalunya i Diputat al Parlament Eduard Pujol ha visitat aquest dijous la Garrotxa en el marc d’una trobada amb la militància del PDeCat a Santa Pau. Pujol s’ha referit a la polèmica que aquests dies centra bona part del debat polític, la presència de llaços grocs als carrers. El diputat defensa la necessitat de llibertat a l’espai públic i els valors cívics dels catalans.

Eduard Pujol, Portaveu JxCat: Uns en posem i els altres els volen treure. Imagina’t un parterre amb unes plantes, hi ha gent que les planta i gent que se les endú. És evident que ens hem de posicionar d’una manera ferma a favor de negar la cantarella d’algunes posicions polítiques de dir que l’espai públic ha de ser neutre. L’espai públic ha de ser capaç de recollir tots els accents i poder-hi conviure”

Preguntat per les eleccions municipals de l’any vinent, Eduard Pujol s’ha mostrat convençut que seran claus per avançar cap a la República Catalana i ha explicat que el seu partit buscarà la millor fórmula per representar l’espai central de l’independentisme. Municipis com Sant Joan les Fonts, la Vall d’en Bas o Santa Pau ja han confirmat els caps de llista de les candidatures de Junts per Catalunya als comicis del 2019.

 

x