La Junta de Seguretat Local d’Olot evidencia que a Olot s’han rebaixat els furts i ha millorat la seguretat

Aquesta Tarda de divendres s’ha celebrat la Junta de Seguretat Local on s’han abrodat qüestions que afecten al ciutadà directament. En la Junta hi ha acudit l’Alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, els diferents Cossos de Seguretat, el Regidor de Seguretat d’Olot, Josep Gelis i el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya Miquel Buch. L’Alcalde d’Olot s’ha felicitat per les bones dades que aporten des de l’ens des de l’última Junta de Seguretat celebrada. En aquest sentit han baixat els furts i le soperacions policials han anat en augment per evitar-los, situant la Capital de la Garrotxa en un bon lloc a tota la demarcació de Girona.

Josep Mª Corominas, Alcalde d’Olot: “Si ho comparem amb la regió de Girona estem per sota d’un 30% de les operacions policials de tota la Regió de Girona i si ho comparem amb Catalunya arribem al 40%. Com alcalde agraeixo tota la feina que fan tots els cossos de seguretat que es coordinen de forma eficaç en moments delicats i això dona els fruits esperats”.

El Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Busch, ha fet especial atenció en els nous delictes basats en les noves tecnologies que ha anat en augment i alerta a la població que és un perill fiar-se de “gangues” a Internet

Miquel Buch, Conseller Interior Generalitat de Catalunya: “Destacar sobretot els furts a nivell de les noves tecniologies, noves formes de comunicació o transacció econòmica. Hem sigut molt incisius des dels Mossos d’Esquadra aquest estiu amb campanyes alertant que comprar “gangues” per Internet no és segur.

Buch ha agraït l’esforç econòmic de la inversió feta per l’Ajuntament d’Olot en matèria de Seguretat ja que ha permès controlar els incívics a la ciutat

Miquel Buch, Conseller Interior Generalitat de Catalunya: “Agraïr a l’Ajuntament per haver invertit en càmeres de seguretat i lectors de matrícules per que ajuden a millorar la seguretat i a identificar als que venen a cometre delictes a la ciutat”.

L’Alcalde d’Olot ha recordat que abans de deixar les funcions com alcalde tornarà a convocar una darrera Junta de Seguretat Local. Tant Corominas com el Conseller Buch han reiterat que Olot és una ciutat segura.