L’Ajuntament d’Olot compartirà despeses de manteniment pel pas subterrani del pàrquing de l’Illa del Teatre

Olot compartirà despeses del pas subterrani del pàrquing privat de l’Illa del Teatre. El ple municipal va aprovar aquest dijous abonar la meitat del manteniment anual del pas, amb el vot contrari de la CUP i Olot en Comú, i després d’arribar a un acord amb els propietaris. El consistori també va aprovar la modificació del POUM al carrer Parra de la Plaça Campdenmàs, i va explicar que s’ha reforçat la vigilància policial a la nit per reduir els actes de vandalisme.

El Ple Municipal de l’Ajuntament d’Olot del mes d’agost va ser més ràpid que de costum, sense mocions dels respectius grups polítics. El punt més destacat de la jornada va ser l’aprovació del conveni regulador del dret de pas del pàrquing de l’Illa del Teatre, que comportarà una despesa per l’Ajuntament de més de 6.000 euros anuals. Després de posar-se d’acord amb els particulars, el consistori abonarà la meitat del manteniment del nou pas subterrani a través de l’aparcament del Firalet. Aquesta aprovació va comptar amb els vots en contra d’Olot en Comú i la CUP.

Un altre punt amb diferència d’opinions del ple és la modificació puntual del POUM al carrer Parra, a la Plaça Campdenmàs. Suposa la supressió de la connexió viària entre el carrer dels Sastres i el carrer Esgleiers, i també comporta que les intervencions als edificis poden fer-se de forma individual. Aquí, el PSC es va abstenir i Esquerra hi va votar en contra perquè prefereix dur a terme accions comunes als habitatges del Nucli Antic.

A l’apartat de precs i preguntes, es va demanar entre diversos aspectes com actua l’Ajuntament per intentar reduir els actes vandàlics de la ciutat, sobretot durant la nit. Per la seva banda, la CUP i el PSC van insistir en els problemes de circulació que presenta el carrer Gredera i el seu entorn al volcà de Sant Francesc, derivats del restaurant del Montsacopa. Per acabar el Ple Municipal, l’alcalde va convidar a tothom a gaudir de les Festes del Tura.

 

Deixa un comentari