La Unió Esportiva Olot aconsegueix la cessió del lateral esquerre Jaume Pol i dóna per acabat el capítol d’incorporacions

La Unió Esportiva Olot ha anunciat la quarta incorporació d’aquesta temporada. Es tracta del lateral mallorquí Jaume Pol, amb una llarga experiència a la Segona B tot i els seus 23 anys.

Precisament, Jaume Pol ja ha jugat a l’Estadi Municipal, en la visita del Llosetí fa tres temporades. El futbolista arriba cedit del Mallorca, i ha arribat a disputar una setantena de partits a la categoria de bronze amb els dos equips balears i el Barakaldo. Jaume Pol serà presentat el proper dilluns, i s’espera que sigui una bona alternativa a Pep Chavarria i Guzmán.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Jaume Pol té experiència a la categoria: és un jugador de banda esquerra que pot fer de lateral, de central i de carriler si juguem en línia de tres. És el jugador que ens faltava per tenir competència a totes les posicions, i dono la plantilla tancada”.

x