‘Novostorm’ llença una aplicació mòbil de les Festes del tura plena de novetats

Les noves tecnologies estan cada dia més presents amb tot el que fem durant el dia a dia, i les Festes del Tura s’han adaptat plenament a aquesta realitat. És per això que, un any més, els usuaris d’android i ios podran gaudir d’una aplicació mòbil per estar al cas de tots els actes que es celebren durant la festa major, gràcies a una empresa d’informàtica i noves tecnologies olotina, Novostorm, que per sisè any consecutiu ha llençat l’aplicació de Festes del Tura, en la qual s’hi pot trobar l’agenda i la ubicació de cada acte.

Adrià Alabau, programador Novostorm: “És una aplicació desenvolupada per multi plataforma per diversos dispositius mòbil perquè puguin tenir a mà l’agenda, notícies, com tots els esdeveniment de Festes del Tura.”

L’aplicació presenta aquest any un seguit de novetats, que la faran més completa i que ha de servir per facilitar el funcionament de l’app als usuaris, gràcies a un nou disseny, i per estar informat en tot moment, i és que Olot Televisió hi col·laborarà penjant en vídeo les notícies de les Festes del Tura.

Adrià Alabau, programador Novostorm: “Aquest és el primer any que col·laborem amb Olot Televisió, i la col·laboració es basa en què els vídeos que vagi produint Olot Televisió referent  a les Festes del Tura s’aniran publicant a l’apartat de notícies de l’aplicació”.

Una altra de les novetats de l’aplicació d’aquest any serà un apartat de valoracions, on els usuaris podran posar nota als actes que ells desitgin.

x