El Peralada i l’Olot es mostren “motivats” per viure un derbi gironí de Primera a Montilivi

El Peralada i l’Olot viuran un partit apassionant aquest diumenge, en un marc fantàstic com és l’Estadi Municipal de Montilivi de Girona. El derbi gironí de la Segona Divisió B arriba en un marc de bon ambient entre els dos clubs, i els dos entrenadors consideren que serà una oportunitat única per demostrar el talent que tenen els dos equips.

Un estadi de Primera Divisió per a disputar un derbi especial; les aficions de Peralada i Olot es desplaçaran aquest diumenge fins a Montilivi, a Girona, per viure un enfrontament de qualitat tant a la gespa com a les graderies. Aquest dijous, ‘Chicho’ Pèlach i Raúl Garrido es van trobar sobre el terreny de joc del camp gironí, i els dos entrenadors asseguren que el derbi els motiva.

Narcís ‘Chicho’ Pèlach, entrenador del CF Peralada: “La veritat és que des del moment que ens diuen que jugarem aquí ens desperta una il·lusió ‘tremenda’. Això si, sortirem amb tota la intenció de guanyar el partit”.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: “És un escenari que ens agrada ser-hi, i podrà venir molta gent d’Olot. Combinat amb el derbi, són tot aspectes que farà que els jugadors surtin més motivats al terreny de joc”.

L’embolcall del derbi és molt bonic, però sobre el terreny de joc s’hi disputaran tres punts necessaris perquè algú dels dos confirmi una bona arrencada a la lliga. Tant Peralada com Olot avisen dels perills que té cada equip.

Narcís ‘Chicho’ Pèlach, entrenador del CF Peralada: “Destaco la qualitat humana del vestuari olotí, i m’encanta el que es respira allà. Això donarà moltes alegries a l’Olot en un futur”.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: “És un equip difícil, molt ben treballat. Ens costarà moltíssim guanyar en aquesta categoria però en aquest cas encara més perquè el Peralada té molta qualitat i està ben dirigit”.

El derbi gironí de la Segona B entre el Peralada i l’Olot es disputarà diumenge a partir de les cinc de la tarda, a l’estadi de Montilivi de Girona.

x