Sant Joan les Fonts celebra amb èxit la jornada de donació de sang marcada per la participació de més gent jove

64 persones han participat a la jornada de donació de sang que ha tingut lloc aquest dijous a Sant Joan les Fonts. Fins a 60 persones han complert els requisits per poder donar sang en una època de l’any en què és especialment necessària. Set dels donants van participar-hi per primera vegada.

 Tarda solidària a la donació de sang de sant joan les fonts. Una vegada més els veïns i veines del municipi han respost a la  crida del banc de donadors de sang. La necessitat de sang és imprescindible i sobretot a l’estiu quan les reserves són més baixes. Tot i ser una tarda del mes d’agost ha estat un degoteig de gent que ha acudit al centre sociocultural del municipi garrotxí per  donar sang

Montse Soler, Delegada de l’Assocació de Donants de Sang de Sant Joan les Fonts: “Tot i que el temps no ens acompanya i hi ha molta gent de vacances volem complir les expectatives de 54 donacions. A l’abril vam superar les expectatives”.

Tothom en pot donar, excepte casos molt puntuals. Tot i que la donació està totalment controlada, hi ha gent que ha volgut donar-ne i no ha pogut

Carme Lladó, Delegada de l’Assocació de Donants de Sang de Sant Joan les Fonts: “és necessària la O negatiu universal. Impediments per donar hi ha si has fet un viatge recentment, si tens alguna malatia, depen quina però vaja tot està molt controlat”

Des del banc de sang aplaudeixen que cada vegada més gent jove sigui conscient de lo important que es donar sang i animen a fer-ho amb més freqüència. La sang é sun bé necessari per a tots i a Sant Joan les Fonts han entés bé el missatge

Deixa un comentari