Olot presenta un semestre ple d’activitats culturals amb l’espectacle de la Fura dels Baus com a tret de sortida

Olot va presentar als ciutadans divendres al vespre totes i cada una de les activitats que es faran a la ciutat fins a finals d’any. L’acte va ser un èxit d’assistència i va anar acompanyat de food trucks i de l’espectacle Manes de la Fura dels Baus, el plat fort de la nit.

Olot es va vestir de gala divendres  al vespre per fer una presentació més formal al ciutadà del seguit d’activitats que es portaran a terme al municipi fins a final d’any. En l’acte es va presentar les activitats culturals organitzades durant la tardor a la capital de la garrotxa tot esperant les festes del tura.

El regidor de cultura Pep Berga es va felicitar de l’èxit d’assistència a la trobada fet que demostra que els olotins i olotines aposten un any més per les activitats culturals del municipi.

L’acte es va desgranar un a un i amb tota mena de detall els actes que es faran en els propers mesos fins acabar l’any. Per amenitzar la nit unes food truckks per agafar forces i acudir a l’espectacle Manes  que la Fura dels Baus va presentar a l’antiga plaça de toros. El públic i com no podia ser d’una altre manera va ser un dels protagonistes del muntatge. Les entrades gairebé exhaurides poc abans de començar l’acte.

Una bona manera de donar per iniciat un semestre culturalment actiu a la capital garrotxina