Tortellà ha acollit aquest dissabte la 4a Fira de la Cervesa Artesana amb productors de Km 0

La Cervesa ha tornat a ser la protagonista de la fira que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Tortellà. Enguany és ja la 4ª edició i no hi ha faltat els gegants, les food trucks, els inflables i música en viu i com no les parades per degustar i comprar cervesa artesana de les comarques gironines.

 Un any més, i per quarta vegada consecutiva aquest dissabte  s’ha celebrat a Tortellà la Fira de la cervesa Artesana.  La jornada va comptar amb 4 productors locals i de KM 0 de les comarques gironines. La festa ja és un acte totalment consolidat i el públic va assistir de nou a degustar tot tipus de cerveses fetes pels productors artesanalment.

Ja de bon matí i aprofitant el bon temps els gegants han sortit al carrer per ballar pels carrers del municipi. Enguany hi participaven les colles geganteres de Roses i Castelló d’Empúries juntament amb els de Tortellà que anaven acompanyats de dels trabuquetes d’Olot que han marcat el rtime.

Petits i grans i fins i tot els animals han gaudit d’una festa que ja s’ha convertit en tota una tradició del municipi garrotxí.

Parades per degustar, comprar o fins i tot menjar a la plaça del mercat. Un concurs d’all i oli cassolà i inflables  ala tarda per als més petits amb música en directe dels Sotrac i dels Funkdation.

Entre les food trucks una de destacada la dedicada a les persones amb intolerància al gluten que tampoc han faltat a  la cita de la 4 edició de la festa de la cervesa artesana de Tortellà

Deixa un comentari