El C.F. Sant Jaume s’imposa en el primer partit de segona catalana contra el C.P. Santa Pau

Primer partit de la temporada en segona catalana i ha estat un derbi. L’ambient tens i sobretot amb molta força per part dels dos equips.

La tensió es podia palpar a les grades però també al camp on van sortir un total de sis targetes grogues, tres pel Sant Jaume i tres pel santa Pau. Això sí, dos jugador del santa Pau van ser expulsats a la segons part del partit.

Àlex Ferres entrenador del Santa Pau: “Hem començat forts però llavors hem volgut apretar a dalt i hem assumit riscos, que no ens han estat favorables. El segon gol, un error humà que ens ha posat distància. Varies ocasions clares. Continuar i amb força”

Un estadi força ple per donar el tret de sortida a la temporada. Els ant Jaume que jugava a casa es va imposar des dels primers minuts del partit. El minut 8 Marc Pagés, del Sant Jaume, encetava el  marcador, i el minut 23 repetia.

Marc Pagès, autor dels dos gols: “Molt content pels dos gols i per ajudar l’equip i sobretot per començar bé la temporada en la categoria”

No va ser fins a la segona part que el Sant Pau va començar a jugar amb més dispersió i no pressionar tan a dalt, i va arribar la ocasió de gol. Marc fortet al minut 84 va inaugurar i tancar el marcador del Santa Pau.

Jaume Vizern, capità del Santa Pau: “Hem sortit a pressionar a dalt i no ens ha funcionat, i al final hem pecat de “novatos” a la categoria. Nosaltres tenim moltes ganes i creiem que continuarem amb la dinàmica guanyadora de l’any passat. I volem mantenir-nos a la categoria.

Els últims minut de partit van estar molt renyits. Molta força per part dels dos equips. El Sant Jaume internava conservar el marcador, mentre què el santa Pau feia força i apretava per intentar, si més no, igualar el marcador.

Finalment, la victòria va ser pel Sant Jaume que encetava la temporada, (2-1).

Joan Sánchez, entrenador del Sant Jaume: “Comencem bé, i els entrenos seran més bons i la dinàmica més positiva. Si comences guanyant el rodatge es diferent. Un derbi tens però am buna dinàmica molt esportiva.  És veritat que hem pecat amb algunes coses per falta d’experiència, clarament a l’hora de tenir la pilota has de tenir més paciència em pecat en la nova categoria. Hauríem de ser més pràctics i eficaços, saber jugar els temps del partit. Ens falta pràctica. “